Olympic Day – en fullträff för föreningslivet i Gnesta

Dagens Olympic Day på Hagstumosse blev en verklig fullträff! Cirka 300 barn och ungdomar i åldern 7-15 år, deltog med energi och stor glädje i de olympiska idrotterna. Det kändes verkligen som ett lyckat arrangemang!

Olympic Day blev verklighet genom ett samarbete mellan Sveriges Olympiska Kommitté, SOK, Gnesta kommun och kommunens idrottsföreningar. Det är som Johan Rocklind sa vid invigningstalet troligen Gnestas största idrottshändelse hittills. Hade vi inte haft idrottsföreningarnas stora engagemang, så hade det inte kunnat genomföras. Ett stort TACK till alla funktionärer / ledare, läkare och sjuksköterska från vårdcentralen samt alla andra som ställt upp för att arrangemanget skulle kunna bli verklighet!

Jag tror också Stefan Holms ord under invigningen stämmer bra, om att drömmen att delta i en Olympiad väcktes hos många barn och att genom att prova på olika idrotter så hittar man en gren som passar: ”det finns en idrott för alla”.

Mats Dellrud

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*