Till minne av Kajsa Bergman Fällén

I förra veckan fick vi det sorgliga beskedet att vår vän och partikamrat Kajsa Bergman Fällén gått bort. Våra tankar går till familj och anhöriga. Vi minns Kajsa som den engagerade och entusiastiska person hon var!

Kajsa har under flera år aktivt jobbat för Miljöpartiet i Gnesta och bland annat suttit i Barn- och utbildningsnämnden. Efter sjukdomsbeskedet, valde hon att arbeta inom partiet lokalt och deltog i samordningsgruppen som vår kassör. Kajsa var också ersättare i Kommunfullmäktige.

Kajsa var en flitig och skicklig bloggare, där hon bland annat tog upp politik och samhällsfrågor. Hennes bloggande visar också vilken inre styrka som Kajsa hade, där hon berättade om sin sjukdom och samtidigt var ett stöd för andra som var i samma situation. Bland annat ordnade hon en familjehelg, för familjer där någon drabbats av en allvarlig sjukdom. Hon startade också en insamling till Cancerfonden dit vi i Miljöpartiet kommer att göra en insättning.

Tack för det engagemang och den entusiasm som du alltid delat med dig av!

Miljöpartiet de gröna i Gnesta
Mats Dellrud

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*