KAMPANJ: ÖPPNA FLER DÖRRAR / FN-DAGEN MOT RASISM 21/3

Öppna fler dörrar till: Sverige! Jobb! Politiken!

Miljöpartiet anser ”att det som förenar alla oss invånare är byggandet av Sveriges gemensamma framtid. Byggandet av en framtid som är mänsklig och välkomnande i ett Sverige där alla kan delta på sina egna villkor. Vår övertygelse är att det sker med hjälp av öppenhet mot omvärlden i ett öppet, inkluderande samhälle där alla har samma möjligheter till
självförverkligande.
Efter valet 2010 ingick Miljöpartiet de gröna en migrationspolitisk
överenskommelse med regeringen för innevarande mandatperiod. Det gemensamma målet är att förbättra politiken på ett antal områden för att säkra en öppen och human migrationspolitik.” Nu stormar det en del kring den överenskommelsen samtidigt som det i morgon, 21 mars är FN-dagen mot rasism.
Då går vi miljöpartister i Sörmland ut och visar vad vi står för. Öppna fler dörrar!

I Miljöpartiet i Gnesta har vi haft en studiecirkel ”Öppna fler dörrar”. Imorgon avslutar vi studiecirkeln genom att dela ut kampanjmaterial vid pendeltågsstationen i Gnesta. Kampanjmaterial kommer också delas ut i flera andra kommuner i Sörmland.

Mats Dellrud

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*