Datorberoende och skräp

Hjälp!
Min dator har gått sönder.Jag hittar inget dataföretag för privatpersoneri Oxelösund i telefonkatalogen och nätet kommer jag inte åt. Jag inser att jag gjort mig alldeles för beroende av den rackarns apparaten. Nu far jag runt och snyltar på andras.Skyller mig själv för sparsamma backuper.

Idag har Oxelösund vårstädat.Jag fick förmånen att vara en av städledarna.
Samma trevliga familjer som förr kom. Det var ingen brist på skräp i år heller.

Det är mer än bedrövligt att det finns människor som inte kan ta ansvar för att hålla våra gemensamma områden skräpfria genom att plocka upp efter sig själva. Hur svårt kan det vara?

Dags för en ny Hålla Sverige Rent kampanj eller för sanktioner?
Agneta

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*