NY POLITISKT STYRNING I OXELÖSUND!

NY POLITISKT STYRNING I OXELÖSUND!

Det finns många orsaker till att det är dags att byta den politiska ledningen i Oxelösund. En anledning är att Svenskt näringsliv kommit med sin senaste undersökning. Oxelösund kommer på 269:e plats av Sveriges 290 kommuner. Det är bara bra ur en synvinkel – att vi vill fortsätta att stagnera och inte vill/kan utveckla.

För att utveckla en kommun så krävs förändring. Om det stämmer som det står att läsa i SN, onsdag den 5 maj, där säger kommunstyrelsens ordförande Benita Vikström: Det är där vi brukar ligga, jag vet inte varför. Hon är mer kritiskt till undersökningen än att vara självkritisk.
Hon säger vidare att: Vi kommer aldrig att bli bättre än plats 100 i denna undersökning för vi vill inte privatisera kommunal verksamhet.

Ni hör själva hur fel det låter. För att inte kriga med alla motståndare till att privatisera så kan vi börja med att nå målet plats 100. Men då krävs först och främst en ändrad inställning till hur vi tillsammans kan utveckla Oxelösund – och för innevånarnas och Oxelösunds bästa. En tydlig målplan för hur vi ska komma vidare och när vi beräknas vara där. Utan målstyrning – inga mål.

Vi Moderater är beredda att sätta Oxelösund på Sveriges karta. Detta arbete gör vi tillsammans med Allianspartierna. Det är dags att målmedvetet utveckla denna pärla till kommun. Det är också det vi bl.a. får höra när vi pratar med våra innevånare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*