Idag på Järntorget

Närmare tjugo Alliansare på Torget idag. Mest sol, en och annan regndroppe. Fullt med växter, jord och annat trevligt till trädgårdarna till försäljning. Och så missbrukarna på bänkarna, supande, skränande och skrämmande. Polisutryckning, insatser och lugnt ett tag.

Oxelösund har satsat och satsar mycket mera på missbruksvården än nästan alla andra kommuner per invånare men med klent resultat. Här behövs nya tag, andra attityder och framför allt mera samarbete med frivilligorganisationer och andra som lyckats bättre.

Dagens samtalsämnen: skatter, äldreomsorg, skola och företagsetableringar.

Jag har hittills inte mött någon oxelösundare, som vill ha högre kommunalskatt än i Nyköping. Vill du?
Agneta

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*