Äntligen blommor i parken

Moderaterna har länge lobbat för att sälja kommunens växthus, vilket nu också skett.

Föga anade jag att det skulle behöva leda till att stadens planteringar och urnor måste gapa tomma, ogräset i centrum breda ut sig, gräsmattorna se ut som hej kom och hjälp.

S och V chockhöjde skatten alldeles i onödan med 16.5 Mkr i höstas. Kommunkoncernens förmåga att ställa om från egenodlade till köpta penséer hängde inte med i svängarna. Staden har under våren sett ut som en gammal öststatsstad.

Kvällens cykeltur blev en höjdare. Parken i centrum lyste av nyplanterade blommors färgprakt, i gästhamnen låg redan flera båtar. Måsarna skrek. Östersjöns pärla kallar vår f. d kulturchef Oxelösund för. Jag håller med henne en tidig juninatt.
Agneta

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*