Valrörelsen började redan i april!

Moderaterna tillsammans med Allianspartierna började tidigt med valrörelsen. Olof Zakrisson verkar ondgöra sig över Allianspartierna. Att vi annonserar och marknadsför oss med en slogan: ”Nu målar vi om Oxelösund”. För min del så tänker jag inte ondgöra mig över andra. Min livserfarenhet har lärt mig att fokusera på det uppsatta målet. Att lägga energi på rätt saker. Att analysera – hur ska vi strategiskt gå till väga, vilka hinder finns.

Moderaterna fokuserade på direktkontakt med Oxelösundarna. Därför startade vi en samtalskampanj, genom att ”knacka dörr”, redan i april och som avslutades i juni. Det är verkligen positivt att träffa så många människor och höra vad de vill med sin kommun och de förändringar som de önskar göra.

Vi har noterat det som Oxelösundarna har ansett viktigt och jobbat med Moderaternas valprogram efter detta. Nu är det dags att leverera vad de tyckte. Det gör vi genom att fortsätta dialogen direkt vid dörren och lämna över resultatet. Att fokusera och lägga energi på rätt saker tycker jag är viktigt.

Om Du ger oss Ditt förtroende vid valet den 19 september kommer Moderaterna tillsammans med Allianspartierna att jobba hårt för en god utveckling av Oxelösund i framtiden.

Hälsningar dag.bergentoft

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*