LIKABEHANDLING ÄR INTE VIKTIGT FÖR SOCIALDEMOKRATERNA O VÄNSTERN!

Under fredagen så kampanjade Moderaterna utanför SSAB:s grindar men dock på en parkering under ca 1½ timme och sedan blev vi bortkörda. Vakten meddelade att det var SSAB:s mark och att vi fick stå ute på gatan i stället. Det kändes tråkigt att överskrida regler som vi inte visste om. Men under tiden som vi stod och delade ut information så var vi förbluffade över hur många positiva vi mötte.

Blev lite snopen. Metall stod och delade ut information från S o V tidigare denna vecka. Vakten meddelade att så var fallet men att de stod innanför stora grindarna och att de inte upptäckte detta.

Vakten kom inte utan vidare. Frågade lite försynt vem som klagat. Har tystnadsplikt blir svaret. Vi hade redan svaret. Metall var irriterade. Vi hade inkräktat på deras revir. Här gäller inte likabehandling. Nu hade katten släpat in något otäckt.
Denna behandling förlorar Metall samt S o V på. Jag är själv knegare på SSAB sedan mars månad. Det pratas mycket och nu kommer det att pratas ännu mer och fler och fler kommer att tappa förtroendet för deras behandling.
Har stor respekt för olika ideologier men vi måste kunna både möta och förstå varandra. Alla är vi är kött och blod.

Samtidgt vill jag tacka för allt stöd jag får från Socialdemokrater som röstar blått i kommunalvalet, Tack..

dag.bergentoft (M)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*