SR-intervjun, Twitter & en ursäkt!

Det kan väl tyvärr knappast undgått någon att jag idag blivit intervjuad av SR som senare tydligen sänts i Radion. När vet jag inte då jag suttit i skolan och försökt att pluggat så gott jag kan, även om intervjun senare gav mig lite magont.

När reportern ringde så uppfattade jag hans presentation av det hela som att han höll på med ett reportage om politiker i allmänhet som sysslar med sociala medier. Sociala medier är ett samlingord för ”moderna medier”, det vill säga Facebook, Twitter, Bloggar och liknande. I efterhand så kom vi in på mina inlägg på twitter. För den som inte har helt koll på Twitter så är det en sida där man med 140 tecken/bokstäver får yttra sig, och jag har använt Twitter till att skriva om mitt privatliv, vad jag gör på fritiden, försök till att vara rolig, även om inte alla har samma humor som mig. Och bland mina, just nu, 991 ”Tweets” så har jag några inlägg som jag klantat till mig rejält på.

Jag har bland annat uttryckt mig om en dokusåpa deltagare som jag PERSONLIGEN inte tycker om, jag gillar inte människans stil och jag personligen tycker att denna person är en underlig människa, så långt står jag för mina åsikter, men det jag sedan skrivit var riktigt klantigt. Jag har bland annat skrivit att personen i fråga måste ha utfört oralsex för att ens ha fått delta i tävlingen. Korkat uttryckt såhär i efterhand. Innan SR kontaktade mig har jag inte riktigt sett mitt politiska liv som mitt riktiga liv, jag har aldrig tänkt direkt på att hur jag uttrycker mig på tex. Twitter kan skada mig personligen, min familj eller Moderaterna/MUF. Nu har jag förstått innebörden i att ha förtroende från både MUF Oxelösund och ifrån Moderaterna som gett mig förtroendet att sitta som ersättare i utbildningsnämnden. Ett förtroende som jag är mycket stolt över. Och jag hoppas även att förtroendet kvarstår, från Moderaterna till såväl de jag företräder, det vill säga invånarna i Oxelösund att få fortsätta.

De inlägg som jag fått förklarat för mig varit kontroversiella har jag tagit bort, och även andra inlägg som jag kanske inte riktigt kan stå för. Jag kommer även i fortsättningen tänka mig för både två och tre gånger innan jag skriver något på Twitter eller min privata blogg, här på SN.SE så försöker jag vara så ”proffsig” jag kan och jag hoppas folk förstår vilken ångest jag haft i ett par timmar efter intervjun, jag har alltid varit en människa som lätt får ångest, vilket ibland även kan vara skönt.

Som avslutning så vill jag be om ursäkt för de inlägg jag skrivit som kan ha väckt uppstöt hos folk, det har aldrig varit min mening och kommer inte vara i fortsättningen heller. För mig är detta ett avslutat kapitel.

Jag känner en djup ångest, och det på riktigt.

//Dennis Nilsson, Ordförande MUF Oxelösund.
mejl: dennis_nilsson@live.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*