Tänk vad lite värme ändå kan ge…

Har under den senaste veckan haft min första vecka utav totalt sex styckna praktikveckor. Jag jobbar/praktiserar på en högstadieskola i Nyköping.

Nu handlar det inte om att det är varmt i skolan och att alla svettas, utan att alla människor i personalen på skolan jag hittills träffat varit mycket trevliga, gillat det dom gör och som älskar sina jobb. Eleverna på skolan sprudlar även dom av energi och livsglädje. Självklart så finns det säkert en och annan som behöver extra hjälp, men om någon i personalen på skolan ser ett minsta uns till mobbning så tar det lika snabbt slut. Personalen backar inte för att säga till de elever som agerar på fel sätt. När jag gick i högstadiet 2004-2008 så hade jag mer än gärna gått på en sådan skola. Och jag önskar att alla skulle ha den chansen som eleverna på denna skola får.

Man kan välja på vilket sätt man vill läsa inlägget, antingen som en liten känga åt det jag tidigare bloggat om här på SN eller som en varm och positiv hälsning till skolan jag praktiserar på, läser någon i personalen på skolan jag praktiserar på bloggen så ska dom veta att jag värderar deras jobb högt!

Tillägg: För den som är intresserad så pluggar jag sista terminen på Barn & Fritidsprogramet på Tessinsskolan, och tanken är att jag ska bli fritidsledare eller att få jobba med ungdomar på något annat sätt.

//Dennis Nilsson, Ordförande MUF Oxelösund.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*