MUF – Sveriges största ungdomsförbund!

Vi i Moderata Ungdomsförbundet har idag över 12 tusen betalande medlemmar. Det kostar 40 kronor för en medlem varje år att vara medlem i Moderata Ungdomsförbundet. Och för dessa 40 kronor så får man som medlem väldigt mycket.

Du får vara medlem i en politisk organisation där alla är välkomna, vi utesluter ingen, eller ja, är du över 30 år så får du bli medlem i Moderaterna istället.

Du får vara medlem i en politiskt organisation där man tror på friheten för varje individ. Att varje individ får bestämma över sig själv är viktigt för oss i Moderata Ungdomsförbundet.

Vi i MUF tycker att varje enskild individ ska få bestämma över sitt egna liv, sina tankar och sina drömmar. Har du en dröm så tror vi att du kan uppnå den, vi tänker inte klanka ner och säga att du inte kommer att lyckas.

Moderata Ungdomsförbundet tror på kreativitet i skolan, därför förstår inte vi diskussionen om ”flumskola” och ”disciplinskola”. Alla Sveriges elever kan inte lära sig på ett och samma sätt, därför är vi för så många olika typer av skolor som möjligt, så att varje elev kan få hitta sitt sätt att lära sig på.

Sverige mår bäst när Sverige jobbar. Moderata Ungdomsförbundet är för att det ska löna sig mer att arbeta än att få bidrag, att det är lätt för unga att få jobb och när det är lönsamt att jobba, då kommer jobben bli fler och Sverige mår bättre.

Om Sverige jobbar så kan vi även förbättra miljöproblemen som finns. Har du ett jobb så kan du köpa dig den där miljösmarta bilen, den där TV:n som inte slukar lika mycket el och den där ekologiska mjölken. Moderata Ungdomsförbundet tycker också att det ska kosta att smutsa ner, då blir det mer lönsamt för företag runtom i Sverige att använda miljöbra alternativ istället.

Detta är några anledningar till varför Moderata Ungdomsförbundet är Sveriges största ungdomsförbund. Och jag lovar, det finns ännu mer anledningar till att bli medlem.

Bli medlem i MUF idag och var en utav över 12 tusen medlemmar som är med och förändrar!

Vill du veta mer om Moderata Ungdomsförbundet eller vill du gå med i MUF Oxelösund? Hör gärna av dig till mig så ska jag försöka hjälpa till så mycket jag bara kan.

//Dennis Nilsson, Ordförande MUF Oxelösund
Mejl: dennis_nilsson@live.se
Facebook: Dennis Nilsson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*