Alla jobb behövs!

Detta är ett inlägg där mina egna åsikter kommer fram…

I en vuxen människas liv så är det ett jobb som är den personens kärna, tillsammans med en eventuell familj så är jobb en av de viktigaste kuggarna för att en vuxen människas liv skall fungera. Därför behövs alla jobb, det finns inga skitjobb och det finns inga jobb som är viktigare än något annat, alla jobb är viktiga!

Men innan man blivit vuxen så måste man som ung få en viss erfarenhet utav jobb innan man efter man tagit studenten direkt skall kastas ut på arbetsmarknaden. Fler sommarjobb till unga, det ser jag som en betydligt viktig del för att fler ska kunna få jobb i framtiden. Förutom att ett sommarjobb ger en ungdom pengar, pengar som dom kan förverkliga sina drömmar för, köpa den där mobiltelefonen som dom alltid velat haft, köpa den där spelkonsollen eller dom där jeansen som du ännu inte haft råd med, förutom dessa pengar så ger ett sommarjobb riktigt bra erfarenhet utav hur det är att vara ute på en arbetsmarknad. Den erfarenhet du har ifrån ett sommarjobb kan du sen använda dig av när du i framtiden ska söka ett jobb, och när det är dags att börja bygga på sin framtid.

I forskningar så kan man tydligt se att när en människa jobbar så mår den människan bättre, jag tror på detta, Sverige mår bättre när Sverige jobbar!

Besök gärna min privata blogg också, där skriver jag om politik och samhälle med mina egna åsikter. HÄR hittar du min blogg!

//Dennis Nilsson, Sekreterare MUF Oxelösund
Mejla mig gärna dina åsikter och tankar:
dennis_nilsson@live.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*