Journalistik eller bara rent äckligt skvaller…

För nästan exakt ett år sen så ”avslöjade” Aftonbladet att Sven Otto Littorin ”köpt sex” där det sen i efterhand visar sig vara falska uppgifter men där det istället visar sig att han varit medlem och skrivit på diverse sexsajter. Detta avslöjades först i Expressen men blev ingen stor nyhet utav. Idag går Aftonbladet ut med samma historia, ”Totto” har sexchattat på diverse hemsidor.

Här kommer då frågan, vart går gränsen för riktig och vettig journalistik och rent äckligt skvaller? Jag kan tycka att om jag som enskild individ väljer att bli medlem på en sexsajt så är det upp till mig, mitt medlemskap på en sexsajt ska ju inte gå ut över mitt arbete som politiker, eller? Att då Aftonbladet väljer att göra en politisk affär av det hela får mig bara att må dåligt, det är inte vettig journalistik man håller på med på Aftonbladet, det är rent äckligt skvaller, samma sk*t som ”Hänt extra” och liknande tidningar håller på med.

Detta är en liknande historia som den som utspelade sig tidigare i år här på SN. Läsarna tyckte plötsligt att skriverierna om landstinget gått över en viss gräns, även om inte jag personligen la ner så mycket tid på just den frågan. Aftonbladet råkar just nu ut för samma sak, det är till och med så att en av de största Socialdemokratiska bloggarna, ”Högberg” öppet har kritiserat Aftonbladets och deras handlingar.

Jag har bestämt mig för att från och med idag och till och med Almedalsveckans slut ska bojkotta Aftonbladet och istället välja riktig journalistik. Gör samma sak du!

//Dennis Nilsson, Sekreterare MUF Oxelösund
Mejla mig gärna med dina åsikter och tankar:
dennis_nilsson@live.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*