Demokratiskt svek – eller vanlig lathet?

Ibland när jag besöker SN så skäms jag. Inte över SN som tidning, utan för projektet ”Partibloggarna” som var riktigt hett och riktigt välfungerande under valet och en kortare tid efter valet. Efer det så tog det stopp, i alla fall från de flesta.

Jag vill ta tillfället i akt, när jag faktiskt har den positionen att jag kan skriva här och få ut det till fler än om det bara varit en vanlig kommentar på någon av bloggarna, att kritisera sågott som alla. Det finns vissa undantag. Eva Andersson (C), Urban Granström (S), Göran Silfverling (FP) och så sist men inte minst, denna blogg du just nu läser. Vi är faktiskt duktiga på att uppdatera, även om jag inte sätter något värde i själva innehållet. Vi visar att vi finns för väljarna, dom som faktiskt har röstat på partierna. Och att inte ta tillfället i akt när man faktiskt kan ser jag lite som en skymf mot väljarna.

Vi ser ständigt åsikter i de olika Kommunfullmäktigerna som brukar hållas runt om i trakten, där har de flesta partiera väldigt många åsikter. Åsikter som inte alltid kommer fram offentligt om man inte är något intresserad av att ta reda på det själv vill säga. Faktum är att det inte tar längre tid än 15-30 minuter att skriva ett inlägg, tid som man faktiskt kan ”offra” på kvällarna.

Jag vill inte se någon uppdatering varje dag med onödiga inlägg om vad man har ätit, har på sig eller liknande, utan något inlägg i veckan, varannan vecka…

Nej politikervänner, visa er för väljarna, det är ju ändå dom som håller med, eller inte med er i den politik ni för! Jag kommer fortsätta driva min, MUF och Moderaternas politik på denna blogg så länge jag fortfarande har chansen till det.

//Dennis Nilsson, Sekreterare MUF Oxelösund
Mejla mig gärna med dina synpunkter eller funderingar:
dennis_nilsson@live.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*