Oxelösund ÄR vackert!

Läste idag en insändare undertecknad ”Peter Skoglund” där han beskriver hur vackert Oxelösund är, jag är absolut beredd att hålla med honom. Vi bor i en vacker kommun. Nära till havet, perfekt mängd skogs och naturområden.

Men, låt mig då få återigen koppla samman detta med det folk klagade på mig om tidigare i våras. Jag tycker inte Oxelösund är fult bara för att jag anser att kommunen ”misslyckats” på en del punkter. Jag jämförde tidigare i veckan Oxelösund med en människa på följande sätt: Bara för att en människa till det yttre är snygg så innebär inte det per automatik att människan mår bra inombords.

Oxelösund har ett fint yttre, men insidan av ”kroppen” är inte helt felfri och lika perfekt som utsidan är. Likt Grekland som är ett vackert land så har dom problem ”inombords”, dom med ekonomin vi med annat.

Vad jag vill komma till, bara för att något är snyggt och ser bra ut så innebär det inte att saken mår bra. En planka kan se riktigt fräsh ut men vara helt genomrutten när man väl trycker på den…

//Dennis Nilsson, Sekreterare MUF Oxelösund.
Mejla mig gärna med dina åsikter och tankar:
dennis_nilsson@live.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*