Mer insyn i Moderaterna Oxelösunds politik!

Medan Patrik Renfors uppdaterar rikspolitik och sprider propaganda som får pr-konsulter att skratta så uppdaterar vi i Moderaterna Oxelösund vår hemsida för att nå ut till de lokala väljarna på ett lättare sätt.

Numer finns Moderaternas motioner och förslag ifrån Kommunfullmäktige att läsa på vår hemsida. Nu behöver man inte klicka sig in på kommunens hemsida och leta upp protokollet ifrån varje kommunfullmäktige, sen bläddra sig till rätt sida och sen leta upp motionen. Nu räcker ett klick för att hitta den motion du vill läsa mer om. Lätt som en plätt med andra ord. Allt för väljarnas komfort.

Efter varje kommunfullmäktige kommer sidan att uppdateras…

Här hittar du vår sida för motioner och förslag ifrån Kommunfullmäktige.

Dennis Nilsson, Sekreterare MUF Oxelösund

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*