Oprofessionell majoritet i Oxelösund!

Vem har det ekonomiska ansvaret i Oxelösund?

I början av året så började Socialdemokraterna och Vänsterpartiet med att driva igenom att två Socialdemokrater fick dubbelt upp i arvode bara för att dom skulle ”göra ett bättre jobb” som det så fint beskrevs.

Ombyggnationen utav storköket på Björntorp där mat till bland annat Oxelösunds skolor tillagas kostar nästan dubbelt så mycket än vad den första rapporten sadde. Arbetsutskottet i Oxelösund har fått fler ledamöter. Ännu mer pengar i arvode med andra ord. 989 tusen kronor. Så mycket har Oxelösunds kommun höjt de olika arvodena i diverse nämnder och bolag bara i år.

Samtidigt som man gjort detta så förblöder kommunen sakta och säkert. Lite som att skära sig i armen med en ritkigt rostig såg och sen strö både citron och salt i såret. Så skulle man kunna beskriva Oxelösunds ekonomi just nu. Man går back på det mesta tack vare en hel del felprioriteringar på många områden.

Det är en skandal enligt mig att det får gå till såhär. Majoriteten i Oxelösund, Socialdemokraterna och Vänsterpartiet, verkar inte heller vilja känna vid detta problem. Detta stora problem. Samtidigt så är Oxelösund en utav de kommuner i Sverige där medborgarna betalar högst skatt.

Det är på riktigt en skandal att Olov Zakrisson och hans kompisar i (S) och (V) får fortsätta driva igenom denna oansvariga politik. Oansvarigt. Oprofessionellt. Med andra ord, riktigt dåligt agerat (S) och (V).

Redan nu har jag bestämt mig för att rösta blått i valet 2014 i Oxelösund. Åtminstonde jag kan inte tänka mig ytterligare 4 oansvarliga år…

TILLÄGG:
Efter att ha noterat att jag skrivit fel gällande ett par siffror så har jag valt att redigera bort dessa. Rätt skall ändå vara rätt och jag är inte sen att ta bort sånt som inte stämmer.

//Dennis Nilsson, Sekreterare MUF Oxelösund

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*