Jag jobbar på det!

Moderata Ungdomsförbundets höstkampanj 2011 tar sin utgångspunkt i möjligheten att kunna påverka och göra skillnad.

Runt 2005/2006 så började jag intresserade mig politiskt. 2006 gick jag med i Moderata Ungdomsförbundet. Valet 2006 hade gjort mitt val till en självklarhet. Det fanns inget annat parti där mina åsikter kunde komma fram och blomma ut som i Moderaterna och Moderata Ungdomsförbundet.

Moderata Ungdomsförbundets tror på människan och därmed på framtiden. Jag tror på människan och därmed på framtiden. En fri människa är en lycklig människa. En människa som får bestämma över sitt egna liv så mycket som möjligt, det tror jag på. Jag tror inte Sverige mår bättre om vi politiker ska sätta alla regler, om vi politiker ska bestämma vilken skola du skall gå i, om vi politiker skall bestämma vilket jobb du skall ha, jag tror på valfrihet och därmed på framtiden.

Arbetslösheten bland unga i Sverige är idag alldeles för hög. 1 utav 5 unga saknar ett jobb, och därmed en inkomst och därmed även kanske en start på sitt egna vuxna liv. Med en inkomst så kan jag som ung människa flytta hemifrån och på riktigt starta mitt egna liv, jag kan resa runt i världen, kort och gott, jag kan starta mitt vuxna liv på riktigt med en inkomst. Utan en inkomst, ja då försvinner dessa möjligheter.

Moderata Ungdomsförbundet kommer alltid att jobba på att finna lösningar på de problem som människor möter. Här är vårt just nu största problem, hur vi skapar fler jobb, och hur vi skapar fler vägar till arbete för unga.

Jag jobbar på det,
vill du också vara med och jobba på det?
Tveka inte att gå med i MUF redan idag!

Bli medlem i MUF HÄR


//Dennis Nilsson, Sekreterare MUF Oxelösund
Ersättare Utbildningsnämnden Moderaterna Oxelösund

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*