Lämnar mitt uppdrag som sekreterare…

Efter att ha tillhört MUF Oxelösunds styrelse i snart 5 år valde jag igår att dra mig tillbaka ifrån min roll som sekreterare i styrelsen för MUF Oxelösund.

Jag anser att MUF Oxelösund behöver nytt blod i styrelsen, och då jag suttit som ledamot, ordförande och nu sekreterare under en längre tid så anser jag att jag gör rätt ifrån mig. Det finns yngre förmågor som jag gärna ser sittandes på min gamla plats nu när jag väljer att avsluta min roll. MUF Oxelösund behöver ett nytänkande i styrelsen.

Jag kommer i fortsättningen fortsätta tillhöra MUF Oxelösund, trots mitt avhopp ifrån styrelsen. MUF Oxelösund är idag Oxelösunds enda politiska ungdomsförbund och jag är oerhört stolt att få tillhöra det. Jag kommer fortsätta göra mitt yttersta i att värva medlemmar till föreningen och jag kommer fortsätta vara med som en ”ledande profil” i att föra ut våra åsikter till väljarna och ungdomarna i Oxelösunds kommun. Jag har fått fortsatt förtroende ifrån Zuber Sahi, MUF Oxelösunds ordförande, att fortsätta blogga på Sörmlands Nyheters projekt ”partibloggar” där jag sedan Februari 2011 bloggar tillsammans med Moderaternas dag.bergentoft, som även är oppositionsråd i Oxelösund. Dag har även tidigare gett mig fortsatt förtroende att fortsätta blogga här.

Jag kommer fortsätta att föra ut MUF:s åsikter på den här bloggen.

//Dennis Nilsson, MUF Oxelösund
Ersättare Utbildningsnämnden Moderaterna Oxelösund

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*