Är man stor så måste man vara snäll…

…lyder en reklam slogan för ett märke tabletter som lindrar exempelvis huvudvärk och mensverk. (enligt dom själva). En slogan jag gärna idag applicerar på Moderaternas opinionssiffror.

På Facebook kan man se glada tillrop av många Moderata vänner som jublar över partiets opinionssiffror i diverse mätningar. Jag jublar också, men håller tillbaka jublet något. Politik är nutid, vad som händer imorgon går inte att förutspå och därför är det viktigt att inte ta ut något i förskott. Och att Moderaterna idag ligger på 34-35% innebär inte att det är dom siffrorna vi kommer få i valet.

Moderaterna måste fortsätta vara starka, men vi måste även vara snälla. Bara för att man är stor och stark så innebär det inte att man per automatik har saker i sina egna händer, långt ifrån. Det är nu vi verkligen måste börja arbeta för att behålla de fina opinionssiffrorna och se till att vi inför valet har ett fint utgångsläge.

Är man stor så måste man vara snäll!

//Dennis Nilsson, Moderata Ungdomsförbundet Oxelösund
Ersättare Utbildningsnämnden Moderaterna Oxelösund

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*