UTMANINGEN!

Åsikter och tankar kring hur vi kan förbättra Oxelösund finns hos de flesta invånarna och hos de flesta politikerna i Oxelösund.

Därför utmanar jag nu ALLA partier som bloggar här på SN.SE ifrån Oxelösund att komma med 3-5 punkter där Oxelösund KAN förbättra sig. HUR man skall förbättra sig och VARFÖR man skall förbättra sig. Ordet realistiskt borde man nog också ha i åtanke. De stora förbättringarna behöver ju inte alltid vara dom bästa, de små kan vinna mer mark.

3-5 punkter hur vi politiker kan få Oxelösundarna att vilja skryta om sin kommun. Idag skryter vi om naturen i Oxelösund, och det är i princip det enda jag hör folk skryta om. Visserligen positivt det, men vi kan ju så himla mycket mer!

Utmaningen till alla bloggande Oxelösundspartier är enkel. Skriv 3-5 punkter vi kan förbättra kommunen på ett realistiskt sätt. Själv återkommer jag inom något dygn med mina 3-5 punkter!

Utmaningen antas…hoppas jag!

//Dennis Nilsson, Moderata Ungdomsförbundet Oxelösund
Ersättare Utbildningsnämnden Moderaterna Oxelösund

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*