En vision att förverkliga?

Vision 2025 är antagen, och jag håller med de allra flesta om att den är bra.

Men som vanligt så kan jag inte vara tyst utan måste få artikulera lite om det hela.
Är Vision 2025 framtagen för att förverkligas? Eller är den framtagen för att hamna i samma box som den förra visionen? Dvs, endast till för att läsa och kunna visas upp för medborgarna utan att förverkliga den? Skall man anta en vision så måste man vara beredda för att förändra vissa saker, och nu när man antagit denna visionen så antar jag att Socialdemokraterna och Vänsterpartiet är beredda på detta.

Visionen är oerhört bra, nu hoppas jag bara att arbetet MED visionen också blir bra. Och jag är absolut beredd att vara med och förändra till det bättre. Som MUF:are, som Moderat!

//Dennis Nilsson, Moderata Ungdomsförbundet Oxelösund
Ersättare Utbildningsnämnden Moderaterna Oxelösund

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*