UPPHANDLINGAR, VIKTIGT FÖR FÖRETAGARE!

Detär det torsdag – det är en prioriterad tid mellan 17-18 för att träffa alla de som vill träffa mig på Järntorget i Oxelösund.

Pratar mednågra butiksägare ochkom in på upphandlingar. Hur bra är vi inom kommunen att hjälpa våra företagare när det gäller upphandlingar? Min egen erfarenhet av upphandlingar fick jag redan 2002. Som företagare i Nyköpings kommun blev jag inbjuden av kommunen att få information kring upphandlingar av upphandlingschefen. En mycket bra ”utbildning”. Lite sent men, tack Nyköpings kommun. Det har lett mig till bra upphandlingar med ett drygt 50-tal kommuner.

Med de frågor som jag fick av företagarna så diskuterade jag detta givetvis med kommunchef Leif Hallström – hur går vi vidare för att stötta våra företagare? Jag lovar dig som är i behov av mer kunskap när det gäller upphandlingar – kontakta mig eller Leif så hjälper vi dig.

Vägen till framgång, som jag ser det, är att träffas live och öga mot öga. Vilka möjligheter har vi – vilka svårigheter har vi att övervinna? Samtal tillsammans och att agera konkret ger resultat.

Nästa torsdag vill jag träffa just dig! Kom till Järntorget – ställ frågor – ställ mig mot väggen – jag gillar utmaningar?

Hälsningar Din lokala politiker/ Dag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*