SAMTAL PÅ ESPLANADEN I OXELÖSUND EN SÖNDAG!

Nya Moderaterna samtalde med boende i innerstan under söndagen.
I en nationell Moderat kampanj pågår ett brett arbeteför att se utmaningarna och finna svaren som gör att barn i Sverige får bästa möjliga uppväxt.

På bilden pågår ett samtal med Yousaf på Time hur han ser påbarns uppväxtvillkor och vad han kan göra. Yousaf berättar hur hanagerarnärbarn snattar och vikten av att direkt prata medföräldrarnaså att barnen förstår vad som är rätt och fel. Hanhar upplevt både positiva och negativa reaktionerfrån föräldrar.

Men även att han slutat att sälja tändgas på flaska då han märkte att fler och fler kunder var ungdomar som handlade för att missbruka gasenvilket dessutom är livsfarligt.

När jag pratarmed Kenta så är han bekymmrad hur vissa barn och ungdomar mår idag. Mer idrott, mindre tid framför datorn. Att det ligger ett stort ansvar på oss föräldrar.Men samtalet fortsatte längreän så. Det finns anledningtill fler samtal med bl.a. Kenta.

Både jag Ulf Melén (2:e vice ordf. i Kultur & Fritid) möttes av många intressanta
samtal under söndagens samtal. Dessa samtal kommer vi att fortsätta med i Oxelösund. Du får gärna kontakta oss direkt om du vill.

Hälsningar från Din lokala politiker/ Dag
070-567 66 55

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*