Torsdag på Järntorget leder till V. Femöre!

Idag på Järntorget blev jag uppsökt av Roland Sterner. Han ville diskutera hur vi Moderater tänker kring detaljplanen på Västra Femöre.
Blir riktigt glad över att våra invånare är så intresserade av vad som rör våran kommun och den utveckling som gagnar oss bäst in i framtiden.

Blir också glad över att man vill samtala med en politiker och att dekänner att detfinns möjligheter till påverkan. Som förtroendevald är vi till för att lyssna in, värdera, sätta allt i sitt sammanhang och att fatta beslut.

Frågade Roland om han kunde ge av sin tid, att på plats på Västra Femöre, berätta hur han tänker.
Vi bestämmer tid efter kl 18 att träffas igen.
På plats beskriver Roland hur hans ser på området och han känner sig tveksam tll det förslag som ligger ute i detaljplanen för samråd.

Det känns viktigt att lyssna in både vad Roland och andra tycker om förslaget.
Alla synpunkter som kommer in kommer jag att ta med mig till min Moderatgrupp. Där väger vi för- och nackdelar och försöker attse in i framtiden – vad är bra idag – vad är bra in iframtiden för Oxelösund.

Nya Moderaternaär positiva tillatt planen är ute men vi har inte tagit klarställning i frågan. Först ska vi både läsa och lyssna in alla de åsikter som kommer in.

Fortsätt och tyck till – det är viktigt att det kommer oss till del. Jag fortsätter att lyssna in.

Hälsningar från Din lokala politiker// dag.bergentoft
070-567 66 55

Roland Sterner på bild.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*