100 idéer för fler jobb i match mot Personangrepp!

För exakt 1 månad sedan idag så släppte Moderata Ungdomsförbundet sin sommarkampanj, ”100 idéer för fler jobb”. En kampanj som tagits emot med värme.

Moderata Ungdomsförbundet har värvat flitigt under sommaren. Bland annat värvades över 100 nya medlemar till MUF på festivalen ”Peace & Love” som går av stapeln i Borlänge varje år. Dessutom åker MUF land och rike runt och kampanjar med sommarkampanjen ”100 idéer för fler jobb”.

På ”Peace & Love” så delade MUF ut information om vår sommarkampanj, material som kopplades till sommarkampanjen. Samtidigt som MUF kampanjade på festivalen så gjorde även SSU det. Vad SSU delade ut för att värva fler medlemmar? Popcorn.

Samtidigt som MUF är seriösa och kampanjar med material för framtiden, ”100 idéer för fler jobb” så lanserar SSU i dagarna mobbningshemsidan ”Fråga Kent”. Ett drag ifrån SSU som gör den Svenska politiken ännu mörkare än den redan är. Att kampanja med personangrepp mot en motståndare är lågt och bara absurt. Men. Jag personligen glädjer mig åt detta. SSU bevisar återigen att dom är ett idéfattigt ungdomsförbund utan seriositet och samtidigt gör man Kent Persson mer känd än vad han redan är. Så, samtidigt som jag ogillar SSU:s angrepp så glädjer jag mig att vi i MUF vinner på att vara seriösa.

Är du också intresserad av seriös politik och inte personangrepp? Gå med i MUF!

//Dennis Nilsson, Moderata Ungdomsförbundet Oxelösund
Vice Ordförande MUF Nyköping
Ersättare Utbildningsnämnden Moderaterna Oxelösund

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*