Skateparken på Ramdalen blir av…eller?

Frågan har ställt till mig några gånger av folk i min egna ålder (+ -5 år).
”När kommer den där skateparken upp på Ramdalen egentligen? Hon Lotta skrev ju att det skulle börja byggas där runt Midssommar ju”.

Det är beklagligt kan jag tycka att man ifrån kommunens håll först lovar att skateparken skall stå klar till början av sommaren, därefter midssommar och nu, den 6 Juli 2012 har det ännu inte börjat byggas något ute på Ramdalens parkering.

Jag har aldrig kunnat skejtat (för ”skejtat” är väl ordet för ”åka skateboard?) personligen själv då jag aldrig förstått mig på det där med att stå på en bräda med 4 hjul som man sparkar sig framåt med. Däremot respekterar jag dom som gör detta då det till synes ser ut att vara underhållande för dom som utövar detta. Tyvärr finns det inte många ställen i Oxelösund där man kan skejta.

Jag ställer mig frågandes till Lotta Johnsson Fornarves uttalande för några veckor sedan och vill gärna ha ett svar. Kommer de som skejtar i Oxelösund kunna nyttja en skatepark innan sommaren är över? Kommer en skatepark ens bli av?

//Dennis Nilsson, Moderata Ungdomsförbundet Oxelösund
Vice Ordförande MUF Nyköping
Ersättare Utbildningsnämnden Moderaterna Oxelösund

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*