Med fokus på framtiden!

När Moderaterna i Oxelösund i början av 2011 frågade om jag var intresserad av att börja blogga för partiet på SN.SE ”projekt” partibloggar så kunde jag inte säga nej. Det var och är fortfarande en stor ära.

Men. Allt har sin tid. Detta blir mitt sista inlägg här på Moderaterna Oxelösunds partiblogg på SN.
Den 13:e Augusti börjar jag utbilda mig till fritidsledare på Lidingö Folkhögskola, där jag även under de 2 kommande åren kommer bo på skolans internat. Med cirka 5 utav 7 dagar på annan ort så känns det ifrån min sida oprofessionellt att blogga om lokalpolitik på Moderaternas partiblogg. Här vill jag kunna vara professionell och sköta mitt bloggande på ett bra sätt. Men jag känner att jag inte kommer kunna göra detta ifrån Lidingö. Speciellt inte om våra lokala partibloggar skall handla om lokalpolitik, och inte diverse väljarbarometrar som vissa andra partibloggare ägnar tid åt.

Bloggandet här på bloggen har varit en stor ära. Det har varit starka diskussioner, det har varit känslosamma inlägg och det främst varit riktigt roligt att få blogga för det parti som växte mest i Oxelösunds kommun under valet 2010 och som kommer växa mest även nästa val!

Dessutom så har jag insett att det finns mer än politik under min fritid. Det finns bra människor att umgås med och fortsätta lära känna. Människor som betyder mycket. Speciellt en människa mer än någon annan.

Bloggen kommer fortsätta att drivas utav dag.bergentoft, om inte annat meddelas.

Jag själv kommer fortsätta finnas kvar som bloggare på min egna, personliga blogg. En blogg där jag skriver av mig med mina egna åsikter om saker och ting, inte alltid kopplat till partipolitiken. Där har vi även mer personliga inlägg om mitt liv. Välkomna dit!

”EN LIBERAL MODERATS ÅSIKTER – En blogg skriven av Dennis Nilsson.”

Man kan även i fortsättningen nå mig via mejl: dennis_nilsson@live.se

//Dennis Nilsson, Moderata Ungdomsförbundet Oxelösund
Vice Ordförande MUF Nyköping
Ersättare Utbildningsnämnden Moderaterna Oxelösund

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*