Stort intresse av nytt bostadbyggande!

Varje torsdag mellan 17-18 – ja ni vet -då finns jag alltid på Järntorget för att möta dig och diskutera aktuella frågor.

Varje tisdag mellan 10-11 under oktober och novemberfinns jag på Järntorget utanför ICA och diskuterar bostadsfrågor. Intresset är stort och det finns många önskemål om både vilken typ av boende och när i tiden det är dags.
En av samtalen rörde trygghetsboendet Vitsippan. Han hade ställt sig i kö och var med vid starten av byggnationen. Men när tiden gick så ångrade han sig och ville vänta in tiden då det inte kändes helt rätt att flytta till just ett trygghetsboende även om åldern (70 år) var inne.

Det känns viktigt att lyssna av en så viktig fråga. Att lyssna av behovet och att vi bygger efter de önskemål som det finns behov av.

En fråga som jag ofta får är närbyggantion kommerigång och var någonstans. Det känns viktigt att vi kan ge besked i frågan. Nu är det dags att ställa frågan till majoriteten – hur ser planeringen ut – vilka besked kan vi ge?

Hälsningar från Din lokala politiker
dag.bergentoft

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*