Oxelösund – En kommun att räkna med!

För alla kommuner är det viktigt med tillväxt. Oxelösund bör hela tiden ligga på framkant för att just öka tillväxten.
Därför är bostadsfrågan så högaktuell och att det byggs nu. Valfrihetsfrågan är en annan viktig del i ökad tillväxt.
Att vi som kommun är tydliga med vad vi vill åstadkomma och när i tid.

Morgonsoffan i Nyköping (frukostmöte) är en samverkan mellan Regionförbundet Sörmland, Almi Företagspartner, Företagarna, Östsvenska Handelskammaren, ONYX och Nyköpings kommun.

Morgonsoffan som är en lättsam föreställning under en timme. Ett 100-tal personer brukar komma. Programledaren/Moderatorn, den utmärkte Julia Rosqvist, leder den innehållsrika timmen på ett utmärkt sätt.
Intressant information genom olika intervjuer, presentation av både gamla och nya företagare, innovatörer, ja det kan vara vad som helst som är intressant.
Besökarna är företagare, organisationer, kommunala tjänstemän, politiker, m.fl.

Morgonsoffan är ett sätt (av många) att nätverka. Att bygga nya kontakter, nya idéer, utbyta erfarenheter, ge tips.

Det är dags att Oxelösunds kommun tar steget och gör gemensam sak med övriga aktörer. Att Oxelösund blir en samverkande part inför 2013. Det handlar om små pengar i förhållande till vad de kan ge tillbaka.

På bilden kan ni se en intervju med ONYX vd och tillika näringslivsansvarig i Oxelösund. Han intervjuas av Julia Rosqvist.

Ursäkta bildkvalitén.

Trevlig helg önskar Din lokala politiker// Dag

ps. Du vet välatt du lätt kan nå mig både på telefon 0155-38 500, på Järntorget tisdagar mellan kl. 10-11 under november och alla torsdagar på Järntorget eller Koordnaten mellan 17-18 ända fram till valet 2014

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*