Hallå Oxelösund!


Hallå Sverige är en nationell Moderat kampanj som pågår i hela landet. Moderaterna har tagit fram ett stort antal förslag som vi vill fråga våra väljare, vad de anser. Av alla dessa förslag har vi samlat 52 förslag på en kortlek. Nu vill vi lyssna av vad du tycker.

På torsdagarna mellan 17-18 på Järntorget så träffar jag nästan jämt ”de kloka gubbarna” på Ica fiket. De är nyfikna på politiken, frågar om vad som händer och inte händer. Det blir alltid intressanta diskussioner.

Jag testade givetvis förslagen på ”de kloka gubbarna”. Tack för alla värdefulla tankar som kom fram.
Du kommer säkert att träffa mig då jag är ute ganska ofta under kampanjen. Om inte annat så på torsdagarna. Hör gärna av dig på min mobil, 070-567 66 55, så kan vi bestämma träff.

Hälsningar dag.bergentoft
Din lokala politiker

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*