Företagen i Prisman!

Det är torsdag mellan 17-18 och det är alltid lika intressant att möta folk kring Järntorget. Den här gången blir det ett flertal samtal med företagare i Prisman. Fastigheten ägs av det kommunala bolaget Kustbostäder.

Anderssons Hemelektronik är ett nytt företag men ägaren Fredrik Andersson är gammal i gemet. Han har under lång tid jobbat hos Dahlströms TV i Prisman. Företaget gick i konkurs men Fredrik ser nya möjligheter. Han har nu tagit över efter att Foto Lundell sålt sitt företag.

”Jag gör en satsning nu och kan nog göra en utvärdering i slutet av året. Nu gäller det att folk handlar också och inte bara säger att det är kul att han vill satsa” säger Fredrik.
Han ser dock en tröghet rent allmänt när det gäller försäljning för företagarna i Prisman. Fredrik hoppas att han har produkter som kunderna vill ha.

Jag ser ett stort behov att enhandlingsplan upprättasav Kustbostäder och redovisarhur man ska utveckla affärshuset över tid. Samtidigt som kommunen behöver öka antalet invånare förett bättre kundunderlag samt ökade skatteintäkter

Din lokala politiker möter du på Järntorget varje torsdag mellan 17-18.
Dock så kommer jag att göra ett uppehåll ett par veckor i juli då jag tar lite ledigt. Men jag finns som vanligt på både mail som mobilen. Du är alltid välkommen att höra av dig.

dag.bergentoft@oxelosund.se
070-567 66 55

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*