Företagsbesök!

Företagsbesök hos Marinexperten i Oxelösund. Företagets ägare Jari Jouki är expert på att serva båtmotorer och mycket mer. Jari har jobbat i många år som anställd men valde att starta eget. Jari är idag ensam som arbetar i företaget. Han är… noggrann med att ha så låga kostnader som möjligt och bygga upp sin kundstock efterhand. Men i en sjöstad som Oxelösund ser han givetvis behovet kommer att öka efterhand och framför allt – att ge kvalificerad service.
 
Jag önskar att fler tar initiativ och har mod att starta företag. Har du tankar eller har funderat på att starta företag men inte kommit dig för. Hör av dig så ska jag tipsa vilka du kan ta kontakt med. Det är väldigt stimulerande att driva företag. Minda 10 som egen företagare ångrar jag inte en dag.
 
Hälsningar från Din lokala politiker
Dag Bergentoft
 
(Varje torsdag på Järntorget mellan 17-18 kan du träffa mig eller någon annan M politiker. Vi ses)
 
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*