Oxelösund värd för Morgonsoffan 13 december!

imageJulia Rosqvist, programledare.

Morgonsoffan i Nyköping (frukostmöte) är en samverkan mellan Regionförbundet Sörmland, Almi Företagspartner, Företagarna, Östsvenska Handelskammaren, ONYX och Nyköpings kommun – nu är även OXELÖSUND med sedan början av året.

Den 13 december kl 07.30 så är det dags för nästa morgonsoffa. Platsen är Pelles Lusthus i Nyköping. Det är Oxelösund som står som värd.  Att träffas vid Morgonsoffan är ett utmärkt sätt att nätverka. Att hitta former och ideer att fortsätta utvecklas, få nya kontaktytor och mycket annat.

Här en bild från dagens morgonsoffa med den utmärkta programledaren Julia Rosqvist.

 

imageGör det Du också!

Hälsningar från din lokala politiker

Dag Bergentoft

0155-38500, 070-567 66 55

Dag.Bergentoft@oxelosund.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*