Du träffar mig på Järntorget på torsdagar, 17-18.

Nu drar jag igång på Järntorget igen på torsdagar mellan 17-18.
Jag ska försöka att hålla så mycket närvaro som möjligt.
Det är också naturligt att jag pratar med företagarna kring torget.
Passade på att kopiera kampanjmaterial hos Anderssons Hemelektronik AB. Här med Fredrik Andersson.

Självklart kan du även träffa mig på andra tider. Ring eller maila så bestämmer vi träff.

Hälsningar från Din lokala politiker

Dag Bergentoft
070-567 66 55, Dag.Bergentoft@oxelosund.se

7 thoughts on “Du träffar mig på Järntorget på torsdagar, 17-18.

 1. För vår del känns samtal med politiker meningslösa framöver. Det gäller ALLA partier. Dom få val vi har kvar att rösta i väljer vi nog soffan. Kollade SD men eftersom Anette säger blankt nej så finns inga alternativ kvar. MVH: Roland o Anette !

 2. Efter att ha lyssnat på Fredrik Reinfeldt på morgonen förstår jag varför vi röstade på M i riksdagsvalet senast. Fredrik var en varm o go människa med ett varmt o tydligt budskap. Någon sådan politiker finns inte idag. Något STORT måste hända för att få oss till valurnan 2018. Fredrik är OERSÄTTLIG!

 3. Dag jag skrev ett inlägg på Petterssons Blogg där jag hävdade att Reinfeldt är den bästa statsminister vi haft på mycket länge. För det fick jag 16 tummar NER, ingen UPP. Om jag tänker ändra mig? Skulle inte tro det. Jag skriver inte för att bli poppis. Jag skriver för att utsatta människor skall få det bättre. Tror Fredrik o jag tänker lika. Med detta väder o bilen på verkstaden har jag skrivklåda. Lämnade bilen förra onsdagen. Hoppas få den snart. Jävla Stolpe!

 4. Troligen får inget parti över 30% i nästa riksdagsval. Här i Oxelösund lär S få över 30% ja kanske över 40%. V får över 10%. Mp som numera ingår i det rödgröna blocket får väl mellan 5-10%. Som du förstår blir det inte mycket kvar till er andra. Inte ens med SD lär ni vinna nästa val. Men Oxelösund är ingen Sverige i miniatyr kommun precis. Mina frågor är förbättrad psykvård och tandvård som är tillgänglig för ALLA. Sen givetvis äldrevård o annan social omsorg. Jag har inget emot privata inslag, som jag tror stärker helheten. I Oxelösund går inte detta tyvärr. Trots allt skit S gjort oss genom åren vilket du fått tagit del av så ligger dom nog närmast ändå. Men när Fredrik Reinfeldt tog över o bildade Nya Moderaterna sa det klick för oss. Nu finns inte han kvar. Därmed tackar vi för oss. MVH: Vi Tre!

  1. Det är på valdagen som allt avgörs. Lokalt påverkas vi till stor del vad som sker på riksnivå. Men så lätt ger vi inte oss. Det finns mycket att jobba med i de lokala frågorna.
   Vi hörs//

   Dag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*