ABC- Utbildning! Alla barn i centrum

Visa_vägen_vägskäl_komprimeradAlla Barn i Centrum!

Få saker är viktigare än relationen med våra barn. Idag vet vi att starka band mellan barn och föräldrar är den bästa grunden för en harmonisk uppväxt till trygga och självständiga individer som vuxna. Det är vad ABC utbildningen handlar om.

Oxelösunds kommun har under en tid kunnat erbjuda familjer med särskilda behov, utbildningen KOMET. Den utbildningen håller hög klass och ger troligen väl befästa kunskaper hos deltagarna.

För att låta många fler få ta del av delar av innehållet i KOMET, är ABC utbildningen en väl beprövad utbildning. Denna utbildning vänder sig till alla familjer och inte bara de med uttalad problematik.

Då behöver heller ingen bli utpekad för att ha problem. Alla som vill kan söka sig till utbildningen.

Nyköping och Trosa kommun ger möjlighet till ABC utbildning med ett bra utfall

Välja_strider_flaggstång_komprimeradDärför har Moderaterna i kommunfullmäktige lagt detta förslag som nu är på remiss.

 

Hälsningar från Dina lokala politiker

Katarina Jakobsson,  2:e vice ordföranden i Vård- och omsorgsnämnden, (M)

Dag Bergentoft, oppositionsråd (M)

IMG_2570image

 

 

9 thoughts on “ABC- Utbildning! Alla barn i centrum

  1. Du har helt fel, förstår inte eller kanske nämast sanningen, vill inte förstå.
   M har väl aldrig sagt att allting löser sig med sänkt skatt.
   Tala om för mig hur du märkt att Oxelösund höjt skatten med 80 öre år 2010. Det motsvarar Ca 20 miljoner per år. Multiplicera sedan med 5 och ställ dig frågan – vad har utvecklat vår kommun med dessa 100 mkr. Ja du läste rätt, ca 100 mkr.
   Men det är ju bra att betala räkningar på knappt 1 mkr för att man slarvat bort att skriva ett servitut för en gångväg. Att betala drygt 900 tkr för att man anlitat fel arkitiekt. Nu tog jag bara två exempel från sista kvartalet 2015.

 1. Okey Dag jag erkänner att jag är väldigt bitter just nu. Vi tvingas säga upp mina sportkanaler hos comhem och SN. Då sparar vi 1000 kronor varje månad. Dom pengarna behöver vi till tandläkaren. Vi hade inte råd med det alls i fjol. Dom ringde igår och vi lovade att gå dit i höst igen. Har fattiga grannar som inte varit hos tandläkaren på tio år. Dom har börjat rösta på SD. Det kan vi absolut inte göra. Men Dag när barn-barnet kommit blir jag GLAD igen. En bitter fisk är ingen rolig fisk. Eller som Malin Hagerström sa: Sluta att va en sur gubbe.

  1. Igår var igår och det är svårt att ändra på der som redan skett. Idag är det en ny dag med nya möjligheter.
   Jag är själv väldigt tacksam för, i alla vad jag vet just nu, att jag är frisk ochbhar ett spännande förtroendeuppdrag.

   Ny dag – nya möjligheter!

 2. Du har alldeles rätt att vi INTE har någon anledning att rösta S. Tyvärr hittar vi inget annat parti heller att stödja. Men det kan ju ändra sig tills 2018. Har ju sagt så här hela 2000-talet men ändå alltid röstat. Som vi ser det IDAG står valet mellan soffan och ett alliansparti. S fick ju rött kort av oss redan på 80-talet. Nu har jag sagt upp både mina sportkanaler och SN. Därmed spar vi över 1000 kronor varje månad. Bitter ja? Nej hur skulle vi kunna vara det? Vi har ju fått en prinsessa som vi skall hälsa på i eftermiddag. Som fattigpensionärer måste man prioritera. Vi prioriterar bostaden och då är Anettes pension slut. Min pension är anständig men inte hög. I höst skall vi åter besöka tandläkaren. Den frågan går att vinna röster på. Dom jag pratat med som röstat på SD anger just detta. Vi kan aldrig rösta på SD då vi anser alla människor har samma värde. Nu kommer våren Dag o prinsessan växer. Kan livet bli bättre?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*