Seminarium om valfrihet, bostäder, service!

IMG_1687Nu är det 7 dagar kvar till ett mycket intressant seminarium i Koordinaten, Oxelösund.

Intressanta inbjudna gäster och en redaktör som moderator.

Vi räknar med fullt hus. Ingen anmälan krävs. Ett seminarium där vi lyssnar till vad du tycker. Sprid detta och ta med dina vänner.

Annons kommer ut i Magasinet till helgen!

Seminarium översatt

 

Välkomna!

Hälsar Din lokala politiker!

Dag Bergentoft  Dag.Bergentoft@oxelosund.se 0155-38 500 070-567 66 55

image

3 thoughts on “Seminarium om valfrihet, bostäder, service!

  1. Valfrihet finns redan idag om man har pengar. Har man inte pengar som vi tex. så får man köa till en billig hyresrätt. Så har det alltid varit o kommer alltid att vara. Sen om S eller M styr kvittar. S o M lika som bär. Den fattige göre sig icke besvär. Med Olof Jonmyren lär det bli ett bra möte, han är toppen. Jag kommer inte för sonen kommer hit och vi skall titta på Hammarby. Ha en trevlig kväll Dag!

    1. Tack för Ditt inlägg. Du har nog inte hela bilden av valfrihet. Synd att du inte kan komma.
      Det är ju meningen att vi ska ha en bra diskussion kring flera olika delar, bl.a. vad som menas med valfrihet. Det står för olika saker.
      Sticka ner huvudet i sanden gör ju inte saker och ting bättre.

  2. Hörde att det var LITE folk igår. Oxelösundarna är nog lite tröga och att ändra på något här är stört omöjligt. Vi har kanske gett upp både Anette o jag. Kvittar oss fullständigt om S eller M styr. 2018 lär vi nog ses i alla fall. Vilka frågor som gäller då återstår att se. Men bostads-byggandet tror jag fäller vår regering om dom inte levererar. Sen skolan o vården och flykting-mottagandet lär bli heta frågor. I Oxelösund vinner som vanligt S o V och MP. Men givetvis skall du kämpa vidare Dag. Vi har inte SN längre så jag syns mindre där framöver. Vi måste spara för att ha råd med det för oss viktigaste. Trevlig vår och sommar Dag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*