11 thoughts on “Plats 171 duger inte i ranking!

 1. Hörde idag på bilradion att var femte LO-medlem röstar på SD. Detta borde mana S till eftertanke. Inte bara skrika nassar o rasister. S säger sig vara ett samarbets-parti. I frågan om LSS var även SD på VÅR sida. Men S ändrar sig aldrig (tack jag vet det), men börjar det kosta väljare så undrar hur länge dom skall tjura och vara emot det mesta. AKB bjöd in till debatt om vinster i välfärden. Tar S den handen? Kan berätta att min måg bördig från Oxelösund o tidigare medlem i V nu kommer att rösta på L för just denna fråga. Vissa saker MÅSTE få kosta. Detta är en sån fråga. Finns många andra också. 40-40-20 mellan dom tre blocken. SD vill samarbeta med M som nobbar. S vill samarbeta med C o L som nobbar. Ser att valet på Island också blev rörigt. Folk litar inte längre på S och därmed bäddar DOM för andra partier. Vi måste gynna företagen, främst dom små som kan växa. Samtidigt som vi har en välfärd värd namnet. Tror vi MÅSTE ta hjälp av privata aktörer om kvalitén skall bevaras. Träffade en man på stan nyligen. Han var bitter. Han drabbades av sjukdom o blev av med jobbet. Sen blev hans fru sjuk o deras ekonomi i spillror. Facket hjälpte honom inte heller. Han sa inte det men gissar att han idag röstar på SD. Många känner sig svikna idag och dom kan avgöra kommande val.

  1. Röstsplittringen kan vara ganska stor ibland. Så är det bl.a för M i Oxelösund. M har en positiv röstsplittring.
   För kännedom så är jag på 10000 M höjd och är snart i Los Angeles. Ska hälsa på min son med familj som bor söder om SF.
   Men med teknikens hjälp så funkar det att hålla linjen öppen.

 2. Idag står att läsa på text-tv att en majoritet av moderata kommunpolitiker vill ta makten även om S vinner. Alltså med hjälp av SD. Men då spricker väl alliansen, eller? Kan inte tänka mig att C o L går med på det. KD kan mycket väl åka ur och då återstår M o SD. Lär inte bli någon majoritet. Det blir nog lite lugnare om alliansen blir största block. För mig blir det knepigt då jag väljer mellan C o V. Kommer du hem innan valet i USA ?

  1. Jag sitter fortfarande still i båten. Det händer mycket i världen och det blir säkert förändringar i Sverige också. Tiden får utvisa. Se Demoskops undersökning.
   KG Bergsteöm skriver bl.a. ”Osäkerheten tycks också ha spritt sig till väljarna. I torsdagens Demoskop är 15,4 procent osäkra om sina partisympatier. Det högsta antalet sen september 2014”.

   http://www.expressen.se/nyheter/kd-nere-pa-25-procent-i-senaste-matningen/

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*