7 thoughts on “Inget ekonomipris till Oxelösund!

 1. Naturligtvis är det långt till att vackra Oxelösund ens kan nomineras till ett "ekonomipris".
  Hur avtal, upphandlingar, rekryteringar och den viktiga budgetfördelningen av kommunens skattepengar fungerar och har fungerat, finns mycket att önska och fundera över.
  Vi får hoppas att den processen har börjat röra på sig, med förhoppning om en snar förbättring och tillika en fullvärdig respekt för kommuninvånarnas skattepengar. Det arbetet bör prioriteras.

  Det finns många sorgliga exempel från vår kommun, vilken dålig "koll", det är på vårt gemensamma "konto".

  Ramdalens IP är bl.a. ett sådant exempel. Bedrövligt är ett ord som är vänligt, när man tänker på hur politiker chefer och ansvariga tjänstemän har behandlat frågan om IP:s ansvar och skötsel.
  Idag är det värre än någonsin. Man skäms som kommuninvånare.

  Hälsas från det vackra Oxelösund.

 2. Har en fråga Dag. Varför är patientnämnden politiskt tillsatt? Borde den inte består av kunnigt folk på Sjukvård o det har verkligen inget med politik att göra. En kritisk insändare om psykvården "Fritt Psykfall" skriven 8/2. Hen har vänt sig till denna nämnd. Klart hen inte får hjälp där. Ungefär som 1:a maj då sossar demonstrerar mot sossar. Sen tror inte jag heller Oxelösunds kommun får något ekonomipris. Ha det!

 3. Oj vilket ras för M idag. Juholts klass sas det. Fast övriga allianspartier ökade ju o ni är större än rödgrön. Så flörten med SD slog inte väl ut. Kom igen M!

 4. Nu skall jag göra dig glad som moderat Dag. Jag gräver rejält i psykvården nu. Eller ska vi säga brist på psykvård. Är nu framme vid rehab. Har insyn idag från olika aktörer. Rehab finns INTE idag. Men en läkare i Nyköping försöker i alla fall få till rehab. Det är Ylva Westerberg, Pers fru alltså. Dom andra har bildat en klubb för inbördes beundrar o dom skiter i patienten. Ringer du mig får du veta vem landstings-moderaten är. Tror mer kommer i SN framöver. Då har jag ändå bra skrapat på ytan……

 5. Har talat med Leivik nu. Vi verkar överens om att träffas när Clarstedt kommer hem. Magnus har kontakt med Clarstedt mer än vad jag har. SN borde komma med något snart genom Tommy Kägo. Jag har hjälpt honom med grävandet. Sen bygger vi Sveriges bästa psykvård som jag skissade på i dagens SN. Trevlig Helg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*